12
Jun 2014
Основні помилки при організації кейтеренгу
Якісний конференц сервіс неможливий без кейтерингу, організованого на високому рівні. Однак існує ряд помилок, які здатні зіпсувати загальне враження про бізнес-заходи. Як їх уникнути?
Помилка 1
Організація кейтерингу власними силами
Мистецтво організації харчування учасників бізнес-заходів є настільки складним, що спроба економити на укладенні договору з підрядником, що спеціалізується на конференц-сервісі часто закінчується невдачею. Адже проблема в основному полягає в рівні сервісу, який не доступний фахівцям компанії, самостійно організує діловий захід.
Помилка 2
Відсутність необхідного рівня комфорту
Навіть дуже смачно приготовані і елегантно сервіровані страви не принесуть задоволення, якщо учасники заходу будуть перебувати в умовах обмеженого простору. Тому при організації кейтерингу слід звернути особливу увагу на наявність місткого приміщення зі зручними меблями.
Помилка 3
Зайва стандартизація кейтерингу
Не варто підходити до організації кейтерингу надмірно стандартно. Завжди варто внести свіжу думку в деталі сервірування, підбір напоїв або блюд. Спеціалізовані компанії в сфері конференц сервісу завжди мають в своєму арсеналі новинки кейтерингу, які внесуть в звичайний діловий ланч щось запам’ятовується.
Помилка 4
Відсутність сервісу при кейтерінг
Мало приготувати смачну їжу і якісні напої. Всього цього виявиться явно мало, якщо сервіровкою і обслуговуванням гостей займуться непрофесіонали. У деяких випадках навіть слід подумати про укладення договору на послуги, пов’язані виключно з сервіровкою і обслуговуванням, що обов’язково позначиться над загальне враження від заходу.
Помилка 5
Зайва економність
Економія на витратах на кейтеринг зазвичай негативно позначається на кінцевих результатах всього бізнес-заходу. Не варто в даному випадку урізати абсолютно необхідні бюджетні статті, крім випадків, коли відсутність коштів є об’єктивним фактором.
Comments