30
Aug 2019
Як вибрати кейтеринг? Поради від Конференц Хол
Сьогодні пошук ідеального підрядника є невід’ємною частиною організації будь-якого масштабного заходу. Конференції, форуми, корпоративні заходи – це свята, які потребують виїзного обслуговування або послуг кейтерингу. В огляді фахівці UBI Конференц Хол розкажуть всю правду про вибір кейтерингу.
Зберіть рекомендації
Ніяка реклама не може замінити хорошу рекомендацію від когось, кого ви знаєте і кому довіряєте. Якщо на заході у друга чи знайомого був відмінний кейтірінг-сервіс, то до цієї компанії вам слід придивитися для організації наступної масштабної події. Щоб не потрапити в халепу, обов’язково враховуйте погані відгуки.
Визначтеся зі спеціалізацією підрядника
Деякі кейтерингові компанії спеціалізуються на масштабних заходах і мають у своєму розпорядженні обладнання та досвід, для професійного обслуговування більшої кількості гостей. Інші компанії орієнтуються на організацію невеликих камерних заходів коктейльних вечірках або просто доставці їжі.
Подумайте, які послуги вам потрібні
Варто ретельно вивчити весь перелік послуг кейтеринговій компанії і проаналізувати, що саме з пакета послуг вам необхідно в першу чергу. Так, можливий економ варіант доставки обраної їжі плюс сервіровка фуршетного столу. Є більш розширені кейтеринг-пропозиції, які включають послуги обслуговуючого персоналу: офіціантів, кухарів, бариста, сомельє, хостес. Не соромтеся запитувати про виробничі потужності та додаткові можливості компанії. Наприклад, питання про кількість постійного персоналу допоможе вам зорієнтуватися в масштабах заходів, що зазвичай проводяться кейтеринг-компанією.
Зверніть увагу на співробітників
Так, організовуючи захід високого рівня, дізнайтеся більше про шеф-кухаря. Він, без перебільшення, ключова фігура в успіху івенту. Важливо з’ясувати скільки років шеф-кухар працює в галузі, які курси підвищення кваліфікації відвідував, наявність успішного досвіду в обслуговуванні виїзних заходів.
Дізнайтеся про свіжість продуктів
Для уникнення практики використання кейтеринг-компанією неякісних, заморожених продуктів, зверніть увагу на цінову політику. Свіже завжди коштує дорожче.
UBI Конференц Хол радить: при виборі меню для заходу орієнтуйтеся на страви з сезонних місцевих продуктів. Занадто часто, запит ціни в нижньому рядку є вирішальним фактором в наймі підрядника, коли насправді це має бути останнім.Пам’ятайте: вартість кейтерингу на заході може становити більше 50 відсотків від усієї вартості організації івенту. В такому випадку є можливість отримати те, за що платите. Якщо кейтеринг-компанія знижує ціну, ви можете бути впевнені, що вона знижує і якість. Прочитайте уважно договір Ніколи не наймайте кейтеринг-компанію без контракту. Це захищає ваші інтереси на випадок, якщо підрядник не виконає умови контракту. Після того, як ви визначилися зі своєю кейтеринг-компанією і домовилися про ціну, підпишіть контракт, уважно прочитавши його. Компанія UBI Конференц Хол має багаторічний успішний досвід в організації кейтерингового обслуговування найвищого рівня.
Comments